HOME

Actueel

Fair Trade

Assortiment

Cadeaupakketten

Vrienden van

Winkelinformatie

Gered gereedschap

WBM

 

ACTUEEL


7 September vierden we het 35 jarig bestaan van Wereldwinkel Oosterwolde.
Het was een gezellige dag met heerlijke hapjes en drankjes. De winkel was versierd met ballonnen en slingers. Verder was er een tentoonstelling met artikelen en fotos van alle bijzondere activiteiten die er zoal in de winkel hebben plaatsgevonden.
Klanten kregen bij aankoop een presentje en voor kinderen was er een kleurwedstrijd.
We werden nog verrast met twee bijzondere gasten. Zo kwamen onze wethouder Fimke Hijlkema en onze voormalige wethouder Engbert van Esch even een kijkje nemen in de winkel.
Al met al een bijzonder geslaagde dag.


25 mei 2019
Afrikadag.
Deze dag staan we stil bij de oprichting van de Afrikaanse Unie die zich bezig houdt met armoede bestrijding, vrijheid en eerlijke handel.
Er stond Afrikaanse pindasoep om te proeven en de hele dag waren er leden van de Djembehgroep om muziek te maken.


11 Mei 2019
Lancering van de vernieuwde website en viering van de doorstart van de winkel.
De website die gemaakt is door Evert Sikkema en Jolanda wordt d.m.v. een druk op de knop door onze wethouder F. Hylkema op het scherm geprojecteerd.
De hele dag zijn er hapjes en drankjes voor de klanten.

 


26 April 2019
Een bijzondere dag voor de wereldwinkel Oosterwolde. En van onze vrijwilligsters heeft een lintje gekregen. Irene had natuurlijk al een Koninklijke naam.... 
Een Koninklijke onderscheiding krijg je niet zomaar, Irene heeft hem zeker verdiend, wij zijn trots op haar en feliciteren haar met deze onderscheiding.

naar boven