HOME

Actueel

Fair Trade

Assortiment
 
 Cadeauartikelen 
   Food
   Kaarsen
   Leer
   Mineralen
   Muziek
   Servies
   Sieraden
   Textiel
   Wierook

Cadeaupakketten

Vrienden van

Winkelinformatie

Gered gereedschap

WBM


 

††††

 

ASSORTIMENT - CADEAUARTIKELEN

Van kinderspeelgoed tot relatie geschenk, van jubileumpresent tot verjaardagscadeau. Voor elk wat wils is er wel iets te vinden.

B.v. heerlijke zeepjes van Soap-n-Scent

 

Deze mooie en luxe badproducten worden gemaakt door een klein familie bedrijfje genaamd Soap-n-Scent. Het is opgericht door mevrouw Pimarn Tovanabootr. De zeepproducten worden gemaakt dankzij de hulp van lokale dorpelingen die bij Pimarn thuis in de achtertuin werken aan de productie. Pimarn studeerde milieukunde in Amerika en leerde zo de kunst van het zeep maken. Elk stukje zeep is uniek en met de hand gemaakt en gesneden. De zeep wordt met pure plantaardige oliŽn gemaakt, zonder dierlijke vetten.

Het basisrecept voor zeep begint met rijstolie, een uitstekende vochtinbrenger. Aangevuld met een palmolie die een hoog percentage van vette onverzadigde zuren (oleic) bevat. Hierdoor krijgt de zeep een superieure zachtheid en wordt het zuiverend. Aan de zeep wordt kokosnootolie en het binnenste van palmzaden toegevoegd. Dit maakt de zeep vochtinbrengend en zorgt voor het ontstaan van een rijk, luchtig schuim. Tenslotte voegt men olijfolie toe dat verzachtend is en de zeep nog meer vochtinbrengend maakt.

Elk stukje zeep bevat een natuurlijke glycerine, een bijproduct van dit handgemaakte proces. Deze natuurlijke glycerine helpt het vochtbalans van de huid te verbeteren door het uit de externe vochtigheid te halen en het vast te houden op je huid, zonder de huid zijn natuurlijke functies aan te tasten. Alleen de zuiverste essentiŽle oliŽn zijn gebruikt, die niet alleen voordelig zijn voor je huid, maar ook je geest helpen ontspannen (aromatherapie).

De datum vermeld op deze prachtige cadeaus is de verpakkingsdatum en NIET de houdbaarheidsdatum.

 "Super Waste"

    

Hele leuke producten gemaakt van gebruikte theezakken.Teabags worden in India gebruikt voor het transport van thee van de theeplantages naar fabrieken, hotels en restaurants. Na gebruik worden de zakken gezien als afval en worden gewoonlijk daarom weggegooid. Dankzij SuperWaste krijgen deze zakken een tweede leven. Het materiaal is gerecycled 80 GSM non woven polypropyleen. Elk product heeft een unieke print, afhankelijk van de theeplantage waar de Teabags vandaan komen.

Zo hebben we o.a. leuke zakjes gevuld met potgrond en bloemen of kruiden zaadjes die je neer kunt zetten of op kunt hangen. Super leuk voor Moederdag of gewoon als cadeau.

naar boven