HOME

Actueel

Fair Trade

Assortiment
 
 Cadeauartikelen 
  
Food
   Kaarsen
   Mineralen
   Muziek
  
Scrap Metal
   Servies
   Sieraden
   Super Waste

   Textiel
   Wierook

Cadeaupakketten

Vrienden van

Winkelinformatie

Gered gereedschap

WBM


 

    

 

ASSORTIMENT - FOOD


Ook voor lekker eten kunt u bij ons terecht. De heerlijke curry’s, rijst en kokosmelk dagen u uit om een ultiem oosters gerecht op tafel te kunnen zetten.

Heerlijke chocolade van Devine en Tony Chocolony. Fijne sapjes, verschillende soorten thee, koffie, suiker, snoepjes en koekjes……te veel om op te noemen.

Voor uw bedrijf kunnen we natuurlijk grootverpakkingen leveren. Voor vragen over bestellingen kunt mailen naar Info@wereldwinkeloosterwolde.nl

De verpakkingen van onze vruchtensappen zijn voor meer dan 80% gemaakt van plant based materialen.
Het karton is afkomstig van verantwoord beheerde bossen, de dop en het buitenste
plastic laagje van suikerriet. Beter voor het milieu, beter voor de wereld, beter voor jou.
 

VLEESVERVANGER JACKFRUIT

Jackfruit is een fruitsoort uit Thailand met een vlezige structuur die rouw heel goed te verwerken is als vleesvervanger
Een volgroeide vrucht kan wel 45 kilo worden. Als je de stekelige laag van de jackfruit eraf haalt, zie je een heleboel witte grote peulen. Die eet je op. De structuur is heel vlezig, en dus gaat de vrucht vaak door een gerecht in plaats van vlees.

Het vruchtvlees neemt gemakkelijk alle smaken op en is daardoor goed te verwerken in curry’s en stoofpotjes. Maar het leent zich ook goed om satéstokjes van te maken.
Ideaal voor het menu van de flexitarier, de vegetarier, de veganist of iedereen die eens wat anders wil proberen of juist even voor het gemak kiest.

RECEPT: INDONESISCHE RENDANG
Nodig: komkommer, olie 1 ui, 1 blik Jackfruit, 1 blik kokosmelk 400ml, 1 pakje rendang en 400 gram rijst.

Snijd de jackfruit in kleinere stukjes, Bak de jacfruit met ui aan en voeg vervolgens de kruidenpasta toe. Even roerbakken en voeg daarna de kokosmelk toe. Laat 20 min. sudderen.
Heerlijk met gekookte rijst en zoetzure komkommer.

 

naar boven