HOME

Actueel

Fair Trade

Assortiment
 
 Cadeauartikelen 
   Food
   Kaarsen
   Leer
   Mineralen
   Muziek
   Servies
   Sieraden
   Textiel
   Wierook

Cadeaupakketten

Vrienden van

Winkelinformatie

Gered gereedschap

WBM


 

 

ASSORTIMENT

Duurzame Dopper

De Dopper is het ideale flesje voor kraanwater. Prijs: 12,50. 

Dit is de doppersportcap om tijdens het sporten of wandelen af en toe een slok te nemen zonder de dop van de fles te hoeven schroeven.
Prijs 5,50.

Waarom de Dopper?
Kraanwater moet ons favoriete drankje worden. Kraanwater is calorieloos, duurzaam en zuiver. Een glas water uit de kraan lest je dorst voor 100% met 0 calorien voor ongeveer 0 cent. Kraanwater is heel zuiver, het moet zelfs aan strengere eisen voldoen dan mineraalwater.
Duurzaam want de Dopper verkleint de plastic berg.
Er worden per dag, alleen al in Nederland, minimaal 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid. Ze belanden op de vuilnisbelt, maar ook op straat of in de zee. Er drijft een eiland aan plastic afval in de oceanen ter grootte van Frankrijk en Spanje. Daar komt nog bij dat er voor 1 flesje water nog eens 1 liter water n een kwart liter olie nodig is......

De Dopper wordt klimaatneutraal in Nederland gemaakt. Is duurzaam door eindeloos gebruik n vrij van schadelijke stoffen.

Dopper is niet alleen een flesje, maar ook een initiatief om kraanwater te promoten.
De Dopper is gemakkelijk schoon te maken in de afwasmachine of handmatig.

Een deel van de opbrengst van Dopper gaat via Stichting Dopper Foundation naar waterprojecten in ontwikkelingsland Nepal. Er worden waterputten geslagen en schone wcs en rioleringen aangelegd dankzij jouw Dopper. De Dopper Foundation werkt hiervoor samen met Simavi en lokale partners. Simavi let bij de projecten extra op de moeders, omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie.

naar boven