Wereldwinkel
 Oosterwolde

Home Bewustmaking Recept vd maand Nieuws Eerlijke handel Pakketten Gered gereedschap
Waar vindt u ons Product vd maand Speciale dagen Non Food Food Grootverbruik Over ons
Lederwaren Muziek Papier Servies Sieraden Speelgoed Textiel Wierook Woondecoraties

Sieraden

Sinds de oudheid tooit de mens zich met magische en religieuze symbolen. Tekens van macht en aanzien of beschermers tegen onheil. De ontwerpen van de sieraden uit de Wereldwinkel zijn vaak geïnspireerd op deze symbolen en motieven uit andere culturen. Gewoon, omdat ze mooi zijn of omdat ze een traditionele waarde hebben. Maar ze zijn allemaal bijzonder. Zoals kettinkjes met bijzondere benen hangers, kleine kraaltjes of sierlijke zilveren armbanden. Met de hand gemaakt door trotse mensen. Zij kunnen kun kinderen naar school sturen, dankzij uw aankoop.
             


 

 

 

 

                    

          
Sierraaddoos                                                Etui voor sieraden                                          Sierraaddoos       

De onderstaande sieraden zijn gemaakt van echte bloemen.


 

           


                                        

                             

Zilveren Charms

Charms: betekenisvolle symbolen van bewerkt zilver, edelsteen, hoorn of andere edele materialen. Ze zijn handgemaakt door ambachtslieden in India, Nepal, Indonesië en Mexico. Kies je meest inspirerende bedels en hang ze met een zilveren clip aan de bijbehorende bedelketting, uw armband, tas of i.d.
Er zijn ook bedeltjes van gedroogde bloemetjes.

Alle Charms hebben een bijzondere betekenis. Op de verpakking wordt duidelijk uitleg gegeven over de betekenis van de desbetreffende bedel.
Inmiddels zijn er al weer een paar nieuwe aan het assortiment toegevoegd, nl een zilveren hartje en een Boeddha.

       
 

naar boven - contact